Mediació Familiar

La Mediació Familiar es focalitza principalment en casos de divorci i ruptures de parella. Els danys i perjudicis que un judici provoca en els nens pot ser molt greus i de conseqüències imprevisibles. 

No obstant això s’acudeix a la mediació familiar també en casos de conflictes entre pares i fills, o entre germans o membres d’una família, problemes amb el repartiment d’una herència i en general qualsevol conflicte o problema que existeixi en l’àmbit del si familiar.

Avantatges de la mediació familiar

Divorcios y rupturas con hijos

Mediació Familiar a Sabadell

Som mediadors de família de Sabadell, amb el nostre servei de mediació familiar a Sabadell podem ajudar-te en casos de divorci i ruptura perquè junts trobeu els millors acords per a vosaltres i per als vostres fills. Un mediador de família és la primera opció quan un decideix finalitzar una relació
jaume rocabert
Jaume Rocabert
Mediador Familiar Sabadell

Protegeix als teus fills

Quan dues persones se separen o es divorcien els fills es veuen sempre involucrats de l’una o l’altra forma. Depèn dels dos pares evitar un mal major als seus fills i sempre innecessari.

Els menors no són responsables del divorci, no se’ls pot fer triar entre un pare i l’altre, perquè us volen als dos, ells són només dues víctimes que gens de culpa tenen respecte de l’esdevingut.

Us deixem un vídeo perquè us ajudi a reflexionar sobre aquest aspecte i com la mediació familiar us pot ajudar:
Neteja